Share on Facebook0Share on Google+0Pin on Pinterest1Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Cu gândul la iarba verde şi obsesia cu inventatul unor blaturi noi pentru prăjiturile din bistro am înhăţat fisticul rătăcit pe un raft şi l’am făcut pastă, într’un robot obişnuit.

200 g fistic crud, decojit

50 ml ulei de măsline

100 g zahăr brun

Un fir de sare

prajitura cu fistic 1


Apoi, dupa regula pe care o ştiţi déjà din revistele glossy cu reţete traduse precar, am amestecat într’o parte umedele şi în alta uscatele. Sau aproape aşa.

3 ouă
100 g zahar brun
125 g unt topit
sucul de la doua portocale
sucul de la două lămâi

150 g făină
50 g malai
1 praf de copt


Pasta de fistic, umedele şi uscatele amestecate şi puse împreună la cuptor fac un blat foarte sexi.

Copt la 160 de grade cam o juma de oră, într’o forma îmbrăcată în hârtie de copt, racit şi feliat, poate sta singur lângă o cafea sau poate coabita cu un sorbet de fructe.
prajitura cu fistic 3
Dacă aş fi în locul vostru nu i’aş pune crème grele, pasta de fistic e déjà tot ce trebuie.

Am mai glasat nişte fistic pentru ronţăit lângă blat. L'am glasat şi l'am ascuns, pentru că e drog şi ţi'l îndeşi în gură compulsiv . Din păcate l'am găsit şi au scăpat cu viată exact atâtea boabe câte trebuiau pentru poză.

Aici sunt dacă vă împiedicaţi.prajitura cu fistic 4

Share on Facebook0Share on Google+0Pin on Pinterest1Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone